Stepupzorgradio biedt buurthuizen, wijkcentra alsmede organisaties welke leuke activiteiten aanbieden voor ouderen, gehandicapten alsmede jeugd in Rotterdam en de Hoekschewaard de mogelijk om gratis te adverteren tijdens onze uitzendingen. Wij maken voor u een mooie commercial die we 3x per dag zullen uitzenden te weten ochtends, middags en avonds op een tijdstip in overleg met u. Heeft u interesse om uw activiteit te promoten via onze uitzendingen en valt u onder deze categorie stuur dan een email naar studio@stepupzorgradio.nl en wij nemen contact met u op om het een ander met uw te bespreken inzake uw commercial en tijdstip van uitzending.

Voor commerciële bedrijven en instellingen welke niet aan de zorg gerelateerd zijn bestaat er ook de mogelijkheid om te adverteren tijdens onze uitzendingen. Echter hier vragen wij een kleine bijdrage voor van namelijk €30 per maand waarvoor wij dan een commercial maken voor u welke wij dan gedurende een maand elke dag 3 keer uit zenden te weten ochtends, middags en avonds o0p een tijdstip in overleg met u. Heeft u interesse om te adverteren bij Stepupzorgradio stuur dan een e-mail naar studio@stepupzorgradio.nl en wij nemen dan contact met u op om het een en ander te bespreken inzake uw commercial en tijdstip van uitzending.

Ook donateurs en sponsors zijn van harte welkom elke donatie of sponsoring is van harte welkom en als u ons wilt steunen kunt u contact opnemen via e-mail studio@stepupzorgradio.nl

adverteren

adverteren