Weer eens blijkt dat iedere zich zelf overschattende gek met een gebrek die beschikt over voldoende geld de geluidstudio in kan duiken om een plaatje op te nemen. Nu weten we dat in de tijd van de etherpiraat er heel veel kleine platenlabels waren met name in Drenthe en Groningen waar men in kleine oplage een plaatje kon laten maken. Hetgeen vaak gebeurde in die tijd door plaatselijk en regionaal talent en die plaatjes werden dan veelal via de etherpiraat gedraaid. Maar daarvan moeten we ook meteen bekennen deze artiesten kon in ieder geval zingen.

Maar wat vandaag de dag gebeurd spant echt de kroon dat elke gek met zijn gebrek die zich zelf enorm overschat ondanks dat het totaal niet kan zingen de geluidsstudio in kan duiken om een plaatje op te nemen en als je dan ook nog eens bulkt van het geld een bekende Nederlandse zanger kunt strikken om je daarbij te helpen om het plaatje tot stand te laten komen. Allereerst vinden we het gewoon lachwekkend dat zo iemand die daadwerkelijk niet kan zingen omdat het bulkt van het geld deze kans krijgt maar nog vreemder vinden wij het dat zo een geluidsstudio en bekende zanger zich daar voor leent om zo iemand deze mogelijkheid te geven en zo iemand niet tegen zich zelf beschermd door te zeggen hallo kom eens een keer terug als je daadwerkelijk kan zingen. Maar waarschijnlijk hebben die ook zo iets van geld stinkt niet en als iemand niet kan zingen dan is dat niet mijn probleem.

Wendy de opblaaspop golddigger van hatseflats patser Peter overschat zich zelf wel heel erg met haar nieuwe nummer want die griet kan daadwerkelijk niet zingen en dat blijkt ook wel door de vele kritiek die ze krijgt na het uitbrengen van haar nummer met name door de vaste mensen van oranje zomer. En je raadt het natuurlijk al wijffie is nu heel erg boos en op haar teentjes getrapt en vindt zelfs dat haar carrière nu om zeep is geholpen. Totaal lachwekkend te noemen natuurlijk die onzin waar ze mee aankomt want hoe of ze ook aan knopjes draaien in de geluidsstudio dat mokkel gaat er echt niet beter van zingen en we mogen en kunnen gewoon vaststellen dat het een beetje heel erg rottig uit haar strot komt ondanks het vele gedraai aan knopjes tijdens de opname. Maar zelf wil ze dat gewoon niet inzien dat het niet om aan te horen is dat nummer en daarom hopen we dat er binnen de muziekwereld iemand daadwerkelijk opstaat en zegt van wijffie het is beter om te stoppen met die onzin en waanideeën van je om een zangcarrière te gaan beginnen. Want dit gaat het hem niet worden.