Stepupzorgradio is een dagbestedingsproject binnen Stepupzorg welke tal van andere leuke en vooral zinvolle dagbesteding heeft in zowel Rotterdam als in Ridderkerk voor mensen met een medische indicatie voor dagbesteding.

Stepupzorgradio bestaat uit een klein team enthousiaste mensen welke allemaal een passie hebben voor het maken en presenteren van radio uitzendingen gericht op de doelgroep mensen die net als ons zelf afhankelijk zijn van zorg alsmede senioren55 wel of niet afhankelijk van zorg. Daarnaast zijn natuurlijk ook mensen welke niet tot onze doelgroep behoren van harte welkom als luisteraar van ons radio station alsmede als volger van onze groep binnen Friendweb waar u alle informatie kunt vinden over de diverse muziek genres en artiesten die wij laten horen tijdens onze uitzendingen u vindt ons via klik hier.

Wij zenden 24/7 uit vanuit onze geheel nieuwe radio studio gelegen in de wijk Ommoord in Rotterdam waarvan wij dagelijks LIVE uitzenden tussen 10 en 16 uur. De andere uren zenden wij wel uit maar dan in een NON-STOP uitzending. Naast muziek van de 50er jaren tot heden draaien wij alle muziekgenres uit die tijd met uitzondering van drilrap omdat wij van mening zijn dat dit muziekgenre niet thuis past bij de doelgroep waar wij ons op richten gezien het gewelddadige imago dit muziekgenre heeft hebben wij besloten in overleg met Stepupzorg om dit muziekgenre niet te draaien binnen ons radio station. Naast muziek brengen wij u ook informatie uit de regio en daarmee bedoelen wij het zorggebied van Stepupzorg te weten Rotterdam, Hoeksche Waard, Drechtsteden en de BAR gemeenten zoals nieuws wat er speelt in de regio maar ook informeren wij u over leuke activiteiten welke plaatsvinden in deze regio’s. 

Ook nodigen wij gasten uit in onze studio en bieden wij buurthuizen en verenigingen binnen het zorggebied van Stepupzorg de mogelijk om over hun activiteit bij ons in de radio studio te komen vertellen over hun activiteiten geheel gratis bieden wij deze mogelijkheid. Ook bieden wij luisteraars en wijkbewoners de mogelijkheid om tijdens een live uitzending te komen vertellen over een hobby of een activiteit die samen met de mede bewoners van een straat of buurt worden georganiseerd om daar over te komen vertellen bij ons. Heeft u iets te melden neem dan even contact met ons op via e-mail studio@stepupzorgradio.nl of u belt naar de radio studio dagelijks tussen 10 en 16 uur onder telefoonnummer 06 55 742023.

Onze uitzendingen kunt u volgen via klik hier. Rest mij namens het gehele team van Stepupzorgradio veel luisterplezier toe te wensen en veel leesplezier binnen onze groep op Friendweb.

24/7 stepupzorgradio

24/7 stepupzorgradio