U kunt niet zomaar onaangekondigd de radio studio van Stepupzorgradio bezoeken en binnen lopen want dat is vrij storend tijdens een live uitzending. Dit geldt ook voor de bezoekers van de dagactiviteiten binnen Stepupzorg die niet met het radio station te maken hebben. Uitsluitend medewerkers van het radio station alsmede personeel van Stepupzorg hebben ten allertijden toegang tot de radio studio en behoeven dit niet van te voren te melden. Wel vragen wij dringend doch beleefd om rustig de radio studio te betreden omdat wij bezig zijn met een live uitzending en het vrij storend is voor de luisteraar als iemand met veel kabaal of heel luid pratend binnen komt en dat via de eventueel openstaande microfoon te horen is voor de luisteraar dat willen wij ten allen tijden voorkomen.

Deelnemers van de andere dagactiviteiten kunnen en mogen de radio studio tijdens hun verblijf bezoeken echter dienen dit wel via de begeleiding te doen die het radio team dan even inlicht zodat we kunnen kijken of het niet storend voor de uitzending is dat er iemand een kijkje komt nemen in de radio studio. Want dan schakelen van LIVE over naar NONSTOP en zorgen wij dat de microfoons staan uitgeschakeld zodat een bezoek aan de radio studio mogelijk is. 

Gasten die zijn uitgenodigd door een van onze teamleden of door een van de vaste medewerkers van Stepupzorg voor een bezoek aan onze radio studio bellen aam bij de deur van ons pand door bij de bel te kiezen doormiddel van te scrollen naar Stepupzorg en dan aan te bellen. Dam krijgt u Bianca van Stepupzorg aan de lijn en dan zegt u dat u een afspraak heeft met Stepupzorgradio. Bianca is op de hoogte via ons van uw komst naar de radio studio em opent dan voor u de deur van het gebouw en zegt u dan precies waar u moet zijn. Hierdoor heeft het dus geen zin om on aangekondigd bij ons langs te komen want u bent niet bekend als gast die dag en dan blijft de deur gesloten. Wij hebben voor deze manier gekozen omdat we helaas te maken hebben binnen ons team met mensen die wat minder goed ter been zijn en we dus niet steeds naar de buitendeur van het pand behoeven te lopen om te kijken wie of er aan de deur staat. Want nu is het zo bent u niet bekend bij haar voor een bezoek dan komt u niet binnen en behoeven onze mensen die slechter te been zijn niet steeds naar de deur te lopen om te kijken wie of er voor de deur staat/ 

Bent u uitgenodigd bij ons en u krijgt koffie thee of frisdrank aangeboden en u nuttigt deze dan doet u dit niet in de nabijheid van de apparatuur. De apparatuur is bijna heilig verklaard en we moeten er absoluut niet aandenken dat er iets over de apparatuur gaat en daarom hanteren wij de regel van geen eten en drinken in de nabijheid van de apparatuur. Hun die deze regel overtreden worden vriendelijk gevraagd de radio studio te verlaten en krijgen nooit meer toegang tot onze studio ruimte. Wij rekenen op uw begrip.

geen toegang

geen toegang