The Wrens was een Amerikaanse doo-wop vocale band uit The Bronx, New York City. Ze zijn vooral bekend van hun nummers “Come Back My Love” en “I’m Just the Kind of Guy”. 

De Wrens begonnen in 1950 in het Morrisania-gedeelte van de Bronx. Buurtvrienden Waldo Champen (tenor, meestal aangeduid als “Champ Rollow”), Francis “Frenchie” Concepcion (tenor/bariton lead), Aartsengel “Archie” Oropeza (bariton) en Raoul McLeod (bas) zongen ongeveer twee jaar samen onder deze naam. Ze dreven langzaam uit elkaar.

Concepcion was vastbesloten om de groep te laten voortbestaan en in 1952 rekruteerde hij twee nieuwe leden; tenor George Magnezid en bas James “Archie” Archer. Ze zongen een paar maanden als trio in het buurthuis van P.S. 99 voordat ze besloten uit te breiden naar een kwartet door tenor Bobby Mansfield toe te voegen. Mansfield was toen ongeveer vijftien jaar oud en ging naar de Morris High School in de Bronx. Oropeza was ongeveer even oud en Concepcion en Magnezid waren al van school af.

In 1954 hoorden ze over een wedstrijd die werd gehouden door een arrangeur/pianist genaamd Freddy Johnson in het oude CBS-gebouw. De Wrens deden mee en wonnen, en Johnson werd hun manager.

Rama Records-eigenaar George Goldner regelde een sessie voor de Wrens die plaatsvond op 21 november 1954. Ze namen die dag vier nummers op: “Love’s Something That’s Made For Two” (geleid door Mansfield), “Beggin’ For Love” (met Concepcion als frontman), “Come Back My Love” en “Eleven Roses” (beide door Mansfield). De pianist was Johnson, die de andere sessiemuzikanten leverde. Hij en de Wrens gingen echter kort na de sessie uit elkaar en vanaf dat moment gebruikte Goldner het Jimmy Wright Orchestra om hen te ondersteunen. James “Archie” Archer verliet in 1955 en werd vervangen door Joseph “Rocky” Washington, die later opnam in een andere doo-wop-groep, The Performers.  Verdere opnamen, waaronder zes single-releases op Rama, waren niet succesvol en Mansfield vertrok in 1956 om een solocarrière na te streven. 

In 1998 werden The Wrens opgenomen in de Hall of Fame van de United In Group Harmony Association. 

James “Archie” Archer stierf op 22 juni 1999. 

George Magnezid stierf op 9 december 2003 in Westchester County, New York, 69 jaar oud. 

Bobby Mansfield stierf op 15 september 2013 in The Bronx, New York, 76 jaar oud. 

The Performers was een vierkoppige Canadese doo-wop-groep, gevormd door Joseph “Rocky” Washington van The Wrens en Perry Heyward van The Sparrows op het Jay Dee-label, na het uiteenvallen van The Sparrows.