Steve Phillips

Steve Phillips (Londen, 18 februari 1948) is een Engels blues- en countrymuzikant, bekend geworden door zijn participatie in The Notting Hillbillies samen met Mark Knopfler en anderen. Naast muzikant schildert Phillips veel en is hij een verdienstelijk gitaarbouwer.

Discografie

  • The Best of Steve Phillips (1987)
  • Steel-Rail Blues (1990)
  • Missing…Presumed Having a Good Time (1990) (met The Notting Hillbillies)
  • Been a Long Time Gone (1995)
  • Just Pickin’ (1996)
  • Every One a Gem (2000)
  • Solo (2005)
  • Live at the Grosvenor (2008)
steve phillips

steve phillips