Wie zijn wij

Stepupzorgradio is een intergraal onderdeel van stepupzorg welke als doel heeft een zinvol dagbestedingsproject te bieden aan mensen welke afhankelijk zijn van zorg in Rotterdam, Drechtsteden, Hoeksewaard en de BAR gemeenten. Naast het radioproject in Rotterdam biedt men ook dagbesteding aan in Rotterdam op de dinsdag en donderdag van 10 tot 13.30 uur. Stepupzorg beschikt ook over een zorgboerderij voor mensen welke afhankelijk zijn van zorg in Oostendam (gemeente Ridderkerk) waar men terecht kan van maandag tot zaterdag. 

Het radioproject daarvoor is het aanspreekpunt Ruud Hanegraaf of DJRuud hij zorgt met zijn teamleden voor een leuke en gezellige programmering met muziek van de 50er jaren tot heden met voor een ieder wat wils aan muziek. Waarbij we ons in eerste instantie richten op mensen welke afhankelijk zijn van zorg en mensen welke werkzaam zijn binnen de zorg. Daarnaast zijn natuurlijk ook andere luisteraars van harte welkom om naar onze uitzendingen te luisteren.

Wij zenden 24 uur per dag uit echter we zijn niet 24 uur per dag in de radio studio aanwezig mede daar we op de eerste plaats te weinig mensen hebben binnen ons team om dit te verwezenlijken maar ook omdat we te maken hebben met mensen welke afhankelijk zijn van zorg en dus medisch ook niet in staat zijn om ook tijdens de late avond uren en de nachten in de radio studio aanwezig te zijn. En daarom is besloten dat er alleen mensen in de radio studio zijn op de volgende dagen en tijdstippen: maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10 en 16 uur en op de dinsdag en donderdag tussen 14 en 16 uur mits de gezondheid van onze mensen het toelaat. Op deze tijdstippen kunt u live uitzendingen met presentatie verwachten van ons. Naast muziek kunt u ook diverse interviews horen welke wij doen met mensen uit Rotterdam en de gebieden waar stepupzorg actief is met zorg zoals eerder aangegeven. U moet hierbij denken aan instanties als buurthuizen, wijkcentra welke leuke activiteiten organiseren voor de mensen. Maar ook interviews met mensen die iets vertellen over hun buurt wijk, dorp of stad alsmede interviews met mensen welke een interessante hobby hebben en daar iets over willen vertellen om zo meer mensen voor deze hobby te vinden via stepupzorgradio.

Step Up Zorg Radio

Step Up Zorg Radio