Luke Bryan

Luke Bryan, geboren als Thomas Luther Bryan (Leesburg (Georgia), 17 juli 1976), is een Amerikaanse countryzanger, -gitarist, -pianist en songwriter. Hij begon zijn muziekcarrière met het schrijven van liedjes voor Travis Tritt en Billy Currington, voordat hij in 2007 tekende bij Capitol Nashville.

Bryans eerste tien albums, I’ll Stay Me (2007), Doin’ My Thing (2009), Tailgates & Tanlines (2011), Crash My Party (2013), Spring Break … Here to Party (2014), Spring Break … Checkin’ Out (2015), Kill the Lights (2015), Farm Tour … Here to the Farmer (2016), What Makes You Country (2017) en Born Here Live Here Die Here (2020), bevatten 23 #1 hits. Bryan schrijft vaak samen met Jeff Stevens. Sinds 2018 is Bryan jurylid bij American Idol.

In 2013 werd Bryan door zowel de Academy of Country Music Awards als de Country Music Association uitgeroepen tot «Entertainer of the Year».[1] In 2019 ontving Bryans album Crash My Party uit 2013 de eerste «Album of the Decade»-prijs van de Academy of Country Music.[2] Hij heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen albums en 60 miljoen singles verkocht.

Biografie

Luke Bryan werd geboren in Leesburg, Georgia, als zoon van LeClaire en Tommy Bryan, een pindaboer. Kort voordat Luke op 19-jarige leeftijd naar Nashville (Tennessee) zou verhuizen, trof een drama zijn familie. Zijn oudere broer Chris kwam onverwachts om het leven bij een auto-ongeluk.

Luke ging studeren aan de Georgia Southern University in Statesboro, Georgia, waar hij zich aansloot bij de Sigma Chi-broederschap en in 1999 afstudeerde met een bachelordiploma in bedrijfskunde. Twee jaar later bereikte Bryan alsnog Nashville, nadat zijn vader hem had gezegd zijn vrachtwagen in te pakken om een carrière in de muziek na te streven. Aanvankelijk behaalde hij succes als songwriter, maar al snel tekende hij als vertolker. Zijn eerste grote succes was All My Friends Say.

2006-2009: I’ll Stay Me

Kort na zijn aankomst in Nashville trad Bryan toe tot een uitgeverij in de stad. Een van zijn eerste nummers was het titelnummer van Travis Tritts album My Honky Tonk History uit 2004.

Hij werd later gecontracteerd door Capitol Nashville voor een platencontract. In de tussentijd schreef Bryan mee aan Billy Curringtons single Good Directions, die medio 2007 #1 werd in de Hot Country Songs-hitlijst.[4] Bryan schreef samen met producent Jeff Stevens zijn debuutsingle All My Friends Say. Dit nummer bereikte een hoogtepunt op #5 in de Hot Country Songs-hitlijst. In augustus 2007 bracht Capitol Nashville het debuutalbum I’ll Stay Me van Bryan uit.[5] Bryan schreef of co-schreef alle 11 nummers op één na. De tweede single van het album, We Rode in Trucks, piekte op #33 terwijl Country Man #10 bereikte.

2009–2011: Doin’ My Thing

Op 10 maart 2009 bracht hij de ep Spring Break with All My Friends uit met de twee nieuwe nummers Sorority Girls en Take My Drunk Ass Home, plus een akoestische versie van All My Friends Say. Na deze ep bracht hij in mei 2009 zijn vierde single Do I uit. Bryan schreef het nummer met Charles Kelley en Dave Haywood van Lady Antebellum, wiens zangeres Hillary Scott er ook achtergrondzang op zingt.

 Het nummer bereikte #2 in de Hot Country Songs-hitlijst.

Do I stond op het tweede album Doin’ My Thing, dat in oktober 2009 werd uitgebracht. Op het album stond ook de cover Apologize van OneRepublic. Bryan schreef de volgende twee singles van het album, Rain Is a Good Thing en Someone Else Calling You Baby, met respectievelijk Dallas Davidson en Jeff Stevens. Beide nummers gingen naar #1 in de hitlijsten van de countrymuziek. AllMusic gaf ook dit album een positieve recensie, waarbij Stephen Thomas Erlewine Bryan ontspannender vond in vergelijking met zijn debuut. Op 26 februari 2010 bracht Bryan de tweede ep Spring Break 2 … Hangover Edition uit met de drie nieuwe nummers Wild WeekendCold Beer Drinker en I’m Hungover. Hoewel Bryan vooral bekend is als countryzanger, heeft hij met zijn cover van Apologize andere genres verkend, zoals alternatieve rock.

Bryan verscheen op 18 april 2010 in de aflevering van Celebrity Apprentice naast Emily West. De taak voor elk team was om een opkomende countryster te maken, waarbij Bryan werd geselecteerd door Team Rocksolid, geleid door Bill Goldberg en West werd geselecteerd door team Tenacity, geleid door Cyndi Lauper. Bryans make-over maakte geen indruk op de juryleden, waardoor Rocksolid de taak verloor. De single Rain Is a Good Thing van Bryan en de single Blue Sky van West werden beide verkocht op iTunes, waarbij de verkoop van een maand werd gedoneerd aan Laupers goede doel, de Stonewall Community Foundation, wat resulteerde in $25.000.

2011–2013: Tailgates & Tanlines

Bryan bracht op 25 februari 2011 zijn derde ep Spring Break 3 … It’s a Shore Thing uit, met de vier nieuwe nummers In Love With the GirlIf You Ain’t Here to PartyShore Thing en Love In a College Town. Deze publicatie werd gevolgd door Bryans zevende single Country Girl (Shake It for Me), die werd uitgebracht op 14 maart 2011.[9] Ook geschreven door Bryan en Davidson, diende het als de eerste single van zijn derde studioalbum Tailgates & Tanlines, dat op 9 augustus 2011 werd uitgebracht. Het album bereikte een hoogtepunt op #1 in de Top Country Albums-hitlijst en #2 in de Billboard 200-chart. Country Girl piekte op #4 in de country hitlijsten en op #22 in de Billboard Hot 100 chart. De volgende drie singles van het album I Don’t Want This Night to EndDrunk on You en Kiss Tomorrow Goodbye bereikten allemaal de #1 in de country hitlijsten. Bryan zong samen met Eric Church gastvocalen op ”The Only Way I Know” van Jason Aldean, de tweede single van zijn album Night Train uit 2012.

Op 6 maart 2012 bracht Bryan zijn vierde ep Spring Break 4 … Suntan City uit. Samen met het titelnummer, dat Bryan samen schreef met Dallas Davidson, Rhett Akins en Ben Hayslip, bevat de ep Spring Break-UpLittle Bit Later On en Shake the Sand. Op 30 januari 2013 kondigde Bryan zijn eerste compilatiealbum Spring Break … Here to Party aan, dat veertien nummers bevat, twaalf van zijn vorige Spring Break ep’s en twee nieuwe nummers. Het werd uitgebracht op 5 maart.[12] Het album kwam binnen op #1 in zowel de Billboard Top Country Albums-hitlijst als de Billboard 200-hitlijst en werd het eerste album in zijn carrière dat bovenaan de albumlijst van alle genres stond. Een van de nieuwe Spring Break-nummers, Buzzkill, bereikte de top 20 in de Hot Country Songs-hitlijst.

2013–2015: Crash My Party

Luke Bryans vierde studioalbum Crash My Party werd uitgebracht op 12 augustus 2013. De eerste single van het album, Crash My Party, ging in première tijdens een optreden tijdens de ACM Awards 2013 en werd uitgebracht op 7 april 2013. Het bereikte #1 in de Country Airplay-hitlijst in juli 2013. De tweede single van het album, That’s My Kind of Night, werd op 5 augustus 2013 uitgebracht op de countryradio. Het bereikte #1 in de Hot Country Songs-hitlijst in augustus 2013 en piekte op #2 in de Country Airplay-hitlijst in oktober 2013. De derde single van het album, Drink a Beer, werd op 24 oktober 2013 uitgebracht op de countryradio. Het bereikte #1 in de Hot Country Songs-hitlijst in januari 2014 en #1 in de Country Airplay-hitlijst in februari 2014. Tijdens de aftrap van zijn That’s My Kind of Night Toer in 2014 in Columbus (Ohio), kondigde Bryan aan dat Play It Again de vierde single van het album zou worden. Dit nummer bereikte #1 in zowel de Hot Country Songs als de Country Airplay-hitlijsten in mei 2014. Tegelijkertijd zong Bryan gastvocalen op de single This Is How We Roll uit 2014 van Florida Georgia Line. Op 14 juli 2014 werd het nummer Roller Coaster uitgebracht als de vijfde single van het album. Het bereikte #1 in de Country Airplay-hitlijst in oktober 2014. De zesde single van het album, I See You, werd op 3 november 2014 uitgebracht op de countryradio. Het bereikte #1 in de hitlijsten van Hot Country Songs en Country Airplay in februari 2015.

Op 11 maart 2014 begon Bryan aan zijn zesde voorjaarsoptredens in de Spinnaker Beach Club in Panama City Beach in Florida. Op dezelfde dag bracht hij ook zijn zesde Spring Break ep Spring Break 6 … Like We Ain’t Ever uit.

Bryan is de enige countryartiest die een album met zes #1 singles uitbrengt in zowel de Billboard Hot Country Songs als de Country Airplay-hitlijsten.

2015–2018: Kill the Lights en What Makes You Country

Op 11 november 2014 werd bevestigd dat Bryan was begonnen met het schrijven en opnemen van liedjes voor zijn aanstaande vijfde studioalbum. Zijn laatste Spring Break-album, Spring Break … Checkin’ Out, werd uitgebracht op 10 maart 2015. Het bevat de zes nummers van de ep van het voorgaande jaar en vijf originele nieuwe nummers.

Op 19 mei 2015 bracht Bryan zijn eerste single Kick the Dust Up uit van zijn vijfde studioalbum Kill the Lights, dat piekte op #1 in de Country Airplay-hitlijst. Hij schreef mee aan meer dan de helft van de nummers op dit album. Dit album biedt niet alleen de flair van zijn land, maar heeft ook nummers met een disco-achtige beat, samen met de liedjes van romantiek. De tweede single van het album, Strip It Down, werd op 4 augustus 2015 uitgebracht op de countryradio. Het album werd uitgebracht op 7 augustus. Kill the Lights verkocht in totaal 345.000 exemplaren in de eerste week en versloeg Dr. Dre’s Compton voor zijn debuut op #1 in de Billboard 200-chart. Strip It Down werd #1 in oktober 2015, met veertien cumulatieve #1. De derde single van het album, Home Alone Tonight, werd op 23 november 2015 uitgebracht op de countryradio. Het nummer werd ook zijn vijftiende nummer dat #1 bereikte. De vierde single van het album, Huntin’ , Fishin’ and Lovin’ Every Day, werd op 14 maart 2016 uitgebracht op de countryradio. Alle zes de singles van Bryans Kill the Lights-album bereikten #1 in de Billboard Country Airplay-hitlijst. waardoor Bryan de eerste artiest in de 27-jarige geschiedenis van de hitlijst was die zes #1 singles van één album behaalde.

Er werd aangekondigd dat Bryan zou optreden tijdens de rust van de Thanksgiving Day-wedstrijd van 2015 tussen de Dallas Cowboys en de Carolina Panthers.

In 2016 werd Bryan geselecteerd als een van de 30 artiesten om op te treden in Forever Country, een mash-upnummer van Take Me Home, Country RoadsOn the Road Again en I Will Always Love You dat 50 jaar CMA Awards viert.

Op 5 februari 2017 trad Bryan op met het volkslied in de Super Bowl LI in het NRG Stadium in Houston. In september 2017 werd Bryan aangekondigd als jurylid voor de heropleving van American Idol bij ABC.

Bryan bracht halverwege 2017 Light It Up uit. Het diende als de eerste single van zijn zesde album What Makes You Country, dat werd uitgebracht op 8 december 2017. Most People Are Good en Sunrise, Sunburn, Sunset werden uitgebracht als de tweede resp. derde singles van het album. De vierde single van het album, het titelnummer van het album, werd op 22 oktober 2018 op de countryradio uitgebracht.

In 2019, toen American Idol terugkeerde voor een nieuw seizoen bij ABC, keerde Bryan terug samen met Katy Perry en Lionel Richie als juryleden.

2019-heden: Born Here Live Here Die Here

Knockin’ Boots werd in maart 2019 op de landelijke radio uitgebracht. In oktober 2019 werd What She Wants Tonight op de countryradio uitgebracht als de tweede single van zijn aankomende album. In januari 2020 kondigde Bryan aan dat zijn volgende album de titel Born Here Live Here Die Here zou krijgen en het zou op 24 april 2020 worden uitgebracht. De aankondiging van het album volgde op de aankondiging van zijn aanstaande Proud to Be Right Here Toer. Op 13 maart 2020 werd One Margarita uitgebracht als de derde single van zijn aankomende album. Vanwege de COVID-19-pandemie heeft Bryan de publicatie van het album uitgesteld tot 7 augustus 2020 en de Proud to Be Right Here-toer verplaatst naar 2021. Op 12 juni 2020 bracht Bryan het nummer Build Me A Daddy uit, samen met een videoclip voor het nummer. Op 19 oktober 2020 werd het nummer Down to One gemaakt als vierde single van het album.

Privéleven

Bryan is getrouwd met Caroline Boyer. De twee trouwden op 8 december 2006 en hebben samen twee zonen.

In 2007 stierf Bryans oudere zus Kelly onverwachts thuis door onbekende oorzaken, enkele dagen nadat hij vrienden had georganiseerd om zijn debuut in de Grand Ole Opry bij te wonen. Nadat Kelly’s echtgenoot Ben Lee Cheshire in 2014 stierf, begonnen Bryan en zijn vrouw hun neef Tilden “Til” op te voeden en voor hun nichtjes Kris en Jordan te zorgen. De gecombineerde tragedies van het verlies van zijn broer en zus vormen de inspiratie achter de uitvoering van Bryans single Drink a Beer (geschreven door Chris Stapleton).

In 2015 schatte Forbes het jaarinkomen van Bryan op $42,5 miljoen.

Liefdadigheid

Bryan heeft tal van liefdadigheidsdoelen gesteund, waaronder de City of Hope en het Rode Kruis. De doelen die Bryan ondersteunt, zijn aids en hiv, kanker, hulp bij rampen voor kinderen, gezondheid en mensenrechten.

Na de dood van haar nichtje richtte Bryans vrouw Caroline Bretts Barn op ter ere van haar. Bretts Barn, gelegen op hun familieboerderij, is een toevluchtsoord voor redding dieren die zieke kinderen uitnodigt om tijd door te brengen met de meer dan 20 dieren die ze op de boerderij hosten. Zij en Bryan zitten ook in de Raad van Bestuur van de Brett Boyer Foundation, die mensen bewust maakt van het syndroom van Down en aangeboren hartafwijkingen. De organisatie organiseert ook een aantal fondsenwervers om geld in te zamelen voor onderzoek, waaronder Bike for Brett dat jaarlijks plaatsvindt op Wereld Downsyndroomdag.

Zang

Bryan heeft een stembereik met een hoge bariton van twee octaven van A2 tot A4. In een commentaar op zijn vocale optreden in Tailgates and Tanlines, beschreef Jonathan Keefer van het tijdschrift Slant de stem van Bryan als een aangename, zij het licht nasale, bariton.

Invloeden

Bryan heeft country-artiesten George Strait, Alan Jackson, Alabama en Merle Haggard genoemd als invloeden op zijn carrière. Hij citeerde ook hiphopbands Beastie Boys en Run-D.M.C. als inspiratiebron.

Discografie

Studioalbums

Jaren 2000

Titel Details Hoogste chartpositie Verkoop Certificaties
US Country
US
I’ll Stay Me
 • Publicatiedatum: 14 augustus 2007
 • Label: Capitol Records Nashville
 • Formats: CD/download
2 24
 • US: 561,000
 • RIAA: Goud
Doin’ My Thing
 • Publicatiedatum: 6 oktober 2009
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/download
2 6
 • US: 1,001,000
 • RIAA: Platina

Jaren 2010

Titel Details Hoogste chartpositie Verkoop Certificaties
US Country
US
CAN
AUS Country AUS
SWI
UK Country UK
Tailgates & Tanlines
 • Publicatiedatum: 9 augustus 2011
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/download
1 2 6 11 64 7
 • US: 2,570,700
 • RIAA: 4× Platina
 • MC: Platina
Crash My Party
 • Publicatiedatum: 13 augustus 2013
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/download
1 1 1 4 19 9
 • US: 2,653,000
 • RIAA: 4× Platina
 • MC: 2× Platina
Kill the Lights
 • Publicatiedatum: 7 augustus 2015
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/download
1 1 1 1 4 100 2 47
 • US: 1,195,100
 • RIAA: 2× Platina
 • MC: Goud
What Makes You Country
 • Publicatiedatum: 8 december 2017
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/vinyl/download
1 1 5 1
6 68 2  

 • US: 363,700
 • RIAA: Goud

Jaren 2020

Titel Details Hoogste chartpositie Verkoop Certificaties
US Country
US
AUS
CAN
UK Country
Born Here Live Here Die Here
 • Publicatiedatum: 7 augustus 2020
 • Label: Capitol Nashville/Row Crop
 • Formats: CD/vinyl/download/streaming
1 5 2 5 3
 • 760,300
 • RIAA: Goud

Compilatie albums

Titel Details Hoogste chartpositie Verkoop Certifications
US Country
US
CAN
Spring Break…Here to Party
 • Publicatiedatum: 5 maart 2013
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/download
1 1 1
 • US: 605,000
 • RIAA: Goud
4 Album Collection
 • Publicatiedatum: 19 november 2013
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/download
33
Spring Break…Checkin’ Out
 • Publicatiedatum: 10 maart 2015
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/download
1 3 2
 • US: 245,800
 • CAN: 9,300
Spring Break…The Set List: The Complete
Spring Break Collection ZinePak
 • Publicatiedatum: 10 maart 2015
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: CD/download
5
 • US: 9,200
Apple Music Essentials
 • Publicatiedatum: 9 juni 2019
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: Vinyl
#1’s Volume 1
 • Publicatiedatum: 14 november 2020
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: Vinyl

Extended plays

Titel Details Hoogste chartpositie Verkoop
US Country
US
CAN
AUS
Luke Bryan EP
 • Publicatiedatum: 31 oktober 2006
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: download
Spring Break with
All My Friends
 • Publicatiedatum: 10 maart 2009
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: download
 • US: 144,000+
Spring Break 2…Hangover Edition
 • Publicatiedatum: 2 maart 2010
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: download
Spring Break 3…It’s a Shore Thing
 • Publicatiedatum: 1 maart 2011
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: download
6 23
Spring Break 4…Suntan City
 • Publicatiedatum: March 6, 2012
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: download
2 9
Spring Break 6…Like We Ain’t Ever
 • Publicatiedatum: 11 maart 2014
 • Label: Capitol Nashville
 • Formats: download
1 2 2
 • US: 134,000
Farm Tour…Here’s to the Farmer
 • Publicatiedatum: 23 september 2016
 • Label: Capitol Nashville/Row Crop
 • Formats: download
1 4 9
 • US: 32,000

Singles

Jaren 2000

Year Single Hoogste chartpositie Certificaties Album
US Hot Country
US
CAN Countr
CAN]
2007 All My Friends Say 5 59 21
 • RIAA: Platina
 • US: 500,000
I’ll Stay Me
We Rode in Trucks 33
 • RIAA: Goud
2008 Country Man 10 74 28
2009 Do I 2 34 4 66
 • RIAA: 3× Platina
 • US: 1,755,000
Doin’ My Thing

2010s

Year Single Hoogste chartpositie Certificaties
(verkoopdrempel)
Verkoop Album
US Hot Country
US Country Airplay
US] AUS] CAN Country
CAN]
2010 Rain Is a Good Thing 1 1 37 3 57
 • RIAA: Platina
 • MC: Goud
 • US: 1,000,000
Doin’ My Thing
Someone Else Calling You Baby 1 1 56 4 84
 • RIAA: Platina
 • US: 1,000,000
2011 Country Girl (Shake It for Me) 4 4 22 10 50
 • RIAA: 6× Platina
 • MC: 2× Platina
 • US: 3,660,000
Tailgates & Tanlines
I Don’t Want This Night to End 1 1 22 1 48
 • RIAA: 5× Platina
 • MC: Platina
 • US: 2,730,000
2012 Drunk on You 1 1 16 1 28
 • RIAA: 5× Platina
 • MC: 2× Platina
 • US: 3,040,000
Kiss Tomorrow Goodbye 3 1 29 1 46
 • RIAA: 2x Platina
 • MC: Goud
 • US: 500,000
2013 Crash My Party 2 1 18 1 18
 • RIAA: 4× Platina
 • MC: Platina
 • US: 1,593,000
Crash My Party
That’s My Kind of Night 1 2 15 2 19
 • RIAA: 5× Platina
 • MC: Platina
 • US: 2,492,000
Drink a Beer 1 1 31 1 34
 • RIAA: 3× Platina
 • MC: Goud
 • US: 1,447,000
2014 Play It Again 1 1 14 1 20
 • RIAA: 6× Platina
 • MC: Goud
 • US: 2,493,000
Roller Coaster 5 1 43 1 56
 • RIAA: 2x Platina
 • US: 583,000
I See You 1 1 41 1 51
 • RIAA: Platina
 • US: 581,000
2015 Kick the Dust Up 1 1 26 98 1 15
 • RIAA: 3× Platina
 • US: 1,090,000
Kill the Lights
Strip It Down 1 1 30 1 48
 • RIAA: 2× Platina
 • MC: Goud
 • US: 779,000
Home Alone Tonight
(featuring Karen Fairchild)
3 1 38 1 55
 • RIAA: Platina
 • MC: Goud
 • US: 441,000
2016 Huntin’, Fishin’ and Lovin’ Every Day 2 1 37 1 51
 • RIAA: 2× Platina
 • MC: Platina
 • US: 504,000
Move 5 1 50 1 82
 • RIAA: Platina
 • MC: Goud
 • US: 254,000
Fast 5 1 58 1 91
 • RIAA: Goud
 • US: 172,000
2017 Light It Up 4 1 57 3 96
 • RIAA: Platina
 • MC: Platina
 • US: 164,000
What Makes You Country
2018 Most People Are Good 4 1 43 1 70
 • RIAA: Platina
 • MC: Platina
 • US: 309,000
Sunrise, Sunburn, Sunset 4 1 35 2 52
 • RIAA: Platina
 • MC: Platina
 • US: 136,000
What Makes You Country 7 2 54 1 80
 • RIAA: Goud
 • US: 102,000
2019 Knockin’ Boots 2 1 31 2 30
 • RIAA: Platina
 • MC: 4x Platina
 • US: 243,000
Born Here Live Here Die Here
What She Wants Tonight 6 1 46 2 91
 • RIAA: Goud
 • MC: Goud
 • US: 51,000

Jaren 2020

Jaar Single Hoogste chartpositie Verkoop Album
US Hot Country
US Country Airplay
US] CAN Country
CAN
2020 One Margarita 2 1 19 1 29
 • RIAA: Goud
 • MC: Platina
Born Here Live Here Die Here
Down to One 27 15 28

Gastsingles

Year Single Artiest Hoogste chartpositie Certificaties
(verkoopdrempel)
Album
US Hot Country
US Country Airplay
US
CAN Country
CAN
AUS SCO
2012 The Only Way I Know Jason Aldean
(met Eric Church)
5 1 40 2 53
 • RIAA: Platina
 • MC: Goud
Night Train
2014 This Is How We Roll Florida Georgia Line 1 2 16 2 20
 • RIAA: 3× Platina
Here’s to the Good Times…This Is How We Roll
2016 Forever Country Artists of Then, Now & Forever 1 32 21 39 25 26 29
 • RIAA: Goud
2018 Straight to Hell Darius Rucker (met Jason Aldean en Charles Kelley) 40 When Was the Last Time

Andere geplaatste songs

Jaar Single Hoogste chartpositie Certificaties Album
US Hot Country
US Country Airplay
US] CAN Country
CAN]
2008 Run Run Rudolph 42 Country for Christmas
2009 Drinkin’ Beer & Wasting Bullets
 • RIAA: Goud
Doin’ My Thing
2010 Wild Weekend Spring Break 2… Hangover Edition
2013 Buzzkill 20 59 74 63 Spring Break… Here to Party
Just a Sip 37
In Love with the Girl 40
Suntan City 43
If You Ain’t Here to Party 44
Take My Drunk Ass Home 49
Dirt Road Diary 32 ] Crash My Party
Beer in the Headlights 45
2014 Hairy Christmas
(met Willie Robertson)
49 45 Duck the Halls: A Robertson Family Christmas
Good Lookin’ Girl 31 Spring Break 6… Like We Ain’t Ever
She Get Me High 33
Like We Ain’t Ever 37 52
2015 Games 21 20 92 32 46
 • RIAA: Goud
Spring Break… Checkin’ Out
Spring Breakdown 33
You and the Beach 39
My Ol’ Bronco 44
Kill the Lights 35 Kill the Lights
To The Moon and Back 37
Way Way Back 42
2016 Here’s to the Farmer 33 Farm Tour… Here’s to the Farmer
Love Me in a Field 41
2017 O Holy Night 58
2020 Born Here Live Here Die Here Born Here Live Here Die Here
Build Me A Daddy 35

 

Luke Bryan

Luke Bryan