Stepupzorgradio is op zoek naar enthousiaste mensen welke het leuk vinden om een zinvolle dagbesteding te hebben woonachtig in Rotterdam of de Hoekschewaard welke in in het bezit zijn van een indicatie voor dagbesteding en graag iets met radio presentaties maken, presenteren en uitzenden via internet radio. Enige kennis van radio maken is gewenst echter niet verplicht omdat we immers een dagbestedingsproject zijn en de mensen binnen het radio team u graag verder helpen hiermee.

Het gaat om mensen met een indicatie voor een of meerdere dagdelen per week welke op een vast tijdstip het zij om programma’s samen te stellen en te presenteren geheel in overleg met u.

Wat biedt Stepupzorgradio u:

  • Mooie locatie met computers met snelle internet en stabiele streaming met officiële licentie om te mogen uitzenden waarbij alle afdrachten zoals Senna en Bumra Stemra door Step-Up-Zorg zijn geregeld.
  • Leuke en gezellige mensen zowel bij het radio team als bij de andere activiteiten binnen het dagactiviteiten centrum.
  • Wij zorgen voor brood met beleg, koffie en thee en frisdrank tijdens de pauzes.
  • Goede ondersteuning bij het radio project

Wat vragen wij van u:

  • Op tijd aanwezig zijn zeker als u een uitzending gaat presenteren ongeveer zo een 10-15 minuten voor de uitzending begint zodat we niet haastig opzoek moeten naar een vervanger omdat u niet op tijd bent en anders de luisteraar de dupe is van dat u niet op tijd in de studio aanwezig bent.
  • Bij verhindering of ziekte u dat tijdig aan ons meldt zodat wij voor vervanging kunnen zorgen omdat de uitzendingen door moeten gaan hoe dan ook want we zenden immers 24/7/365 uit.
  • De Nederlandse taal voldoende beheersend

Heeft u interesse en bezit u een indicatie voor dagbesteding en voldoet u aan de vragen welke wij vragen voor deelname aan het radio project dan kunt u een e-mail sturen naar studio@stepupzorgradio.nl met als subject: interesse DJ en dan nemen wij contact met u op voor een afspraak met u te maken zodat u langs kunt komen bij onze radiostudio om het een en ander te bespreken. Wij zien uw e-mail graag tegemoed.

djgezocht

djgezocht