Wij Zoeken DJ’s voor Step Up Zorg Radio.

Vindt u het leuk om radioprogramma’s samen te stellen, te presenteren en uit te zenden via een web radio station en bent u op zoek naar een zinvolle dagbesteding voor een of meerdere uren dan bent u bij Step Up Zorg aan het juiste adres. Step Up Zorg Radio is een onderdeel van het dagbestedingsproject van Step Up Zprg.

Bent u Woonachtig in Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Hoeksche Waard of de Drechtsteden en bent u in het bezit van een indicatie voor dagbesteding dan kunt u in aanmerking komen om het team van Step Up Zorg Radio te komen versterken. Helaas zonder indicatie kunt u niet ons radio team komen versterken omdat het een dagbestedingsproject is binnen Step Up Zorg.

Bent u woonachtig in Rotterdam dan dient u te beschikken over een indicatie voor dagbesteding afgegeven voor PGB. Bent u woonachtig in de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Barendrecht of Ridderkerk dan kan dat naast PGB ook via de WMO van deze gemeentes. 

Wat bieden wij u

Step Up Zorg Radio biedt u een leuke en gezellige omgeving waar naast 2 computers, nas server en diverse harddisks met muziek, goede betrouwbare streaming, officiële registratie bij Bumra Stemra, mengpaneel met 2 microfoons ook nog de mogelijk om u eigen programma samen te stellen en te presenteren geheel naar uw idee en met de muziek van uw keuze. Wij van Step Up Zorg Radio bemoeien ons niet met uw programma u bepaald zelf welke muziek u draait voor de luisteraars daar bent u helemaal vrij in. Mede daar het een dagbestedingsproject is geeft Step Up Zorg alsmede het radio project Step Up Zorg Radio geen financiële vergoeding aan de deelnemers van het radio project Step Up Zorg Radio. Tevens delen wij ook mede dat we geen project zijn welke deelneemt aan de participatie wet dus gelieve niet te reageren voor deelname als het gaat omdat u vanuit de gemeente waar u woont moet deelnemen aan een participatie wet want hiervoor zijn wij niet bedoeld.

Wat vragen wij van u als deelnemer van het radio project

  • Gemotiveerd zijn en uw afspraken met ons nakomend want er zitten immers luisteraars te wachten op uw programma en de uitzending.
  • Uiterlijk 15 minuten voor aanvang dat uw programma begint aanwezig te zijn in de radio studio zodat de programma’s vlekkeloos in elkaar overlopen zonder onderbrekingen.
  • Als u ziek bent dit tijdig aan zowel Step Up Zorg als de eindverantwoordelijk van Step Up Zorg Radio telefonisch meld zodat wij voor vervanging kunnen zorgen en daarom vragen wij bij ziekte om dit voor 9 uur ochtends te melden zodat wij tijdig voor vervanging kunnen zorgen zodat de uitzending door kan gaan.
  • Niet te eten en te drinken achter de apparatuur maar dit te doen aan de daarvoor bestemde tafel in de studio ruimte zodat de apparatuur netjes blijft en we geen risico lopen op omgevallen kopjes, glazen of blikjes.

Wat moet u doen als u interesse heeft

Als u beschikt over de indicatie voor dagbesteding helaas zonder deze indicatie is het zinloos om te reageren omdat u dan niet in aanmerking kunt komen voor het dagbestedingsproject Step Up Zorg radio. U kunt dan contact met ons opnemen per email op onze website waarin u uw gegevens vermeld zodat wij u kunnen uitnodigen voor een gesprek in de radio studio van Step Up Zorg Radio. Of u neemt telefonisch contact met ons op via 06 55 742023 zodat wij u kunnen uitnodigen voor een gesprek in de studio waarbij dan ook iemand van Step Up Zorg aanwezig zal zijn en deze kijkt of uw indicatie geldig is om deel te kunnen nemen aan het radio project.

Hopelijk zien wij u snel bij ons team van Step Up Zorg Radio.

dj's gezocht

DJ’s gezocht