Fakebook

Amerikaanse dictatuur

 

Stepupzorgradio heeft besloten niet langer gebruik meer te maken van Fakebook zoals we de Amerikaanse bagger zooi en dictatuur van Meta het bedrijf van de aan grootsheidswaanzin lijdende dictator Mark Zückerberg voor het gemak maar noemen.

Wij van Stepupzorgradio zijn totaal niet te spreken over de werkwijze welke Fakebook hanteert zoals het opslaan van gegevens aan de hand van het surfgedrag welke dan gebruikt worden om ons te overspoelen met ongevraagde reclame gericht op ons surfgedrag. Hetgeen verboden  is in binnen de Europese Unie maar waar Fakebook doodgewoon maling aan heeft en deze regels continu stelselmatig overtreed omdat ze zich beroepen op de Amerikaanse wet omdat ze een Amerikaans bedrijf zijn. Daar kunnen we het volgende opzeggen sodemieter dan lekker weg uit Europa en ga in dat Mickey mouse land lekker dat klootjes volk aldaar bestoken met die onzin maar niet ons als je denkt dat voor Meta hier in Europa andere regels gelden dan voor Europeanen. Maar ja wat wil je in een land waarbij de huidige president te dement is om eigenlijk president te zijn en de mogelijk toekomstige president ook schijt heeft aan de wet en de daarbij behorende regels van de wet en eigenlijk behoord te zitten op de zwaarst bewaakte TBS afdeling van het gekkenhuis.

Ook zijn  we helemaal klaar met de grollen en grillen en het met twee maten metende beleid van de speurhonden welke er voor moeten zorgen dat Fakebook ordelijk verloopt. Maar omdat ze zelf waarschijnlijk niet eens weten hoe of wat met hun beleid blijkt dat het een hele grote puin zooi is waar ze maar wat aan rotzooien en zolang het geld binnen brengt letterlijk alles geoorloofd is. Terwijl ze voor andere dingen mensen de toegang tot Fakebook blokkeren voor bepaalde tijd. Zo weten wij uit eigen ervaring omdat een van onze teamleden regelmatig filmpjes van onze radio uitzending gemaakt in onze radio studio plaatste op Fakebook dat de gestoorden bij Fakebook doodleuk het geluid er uit filterden als zijnde dat de muziek een schending van de auteursrechten is. Waarschijnlijk hebben de gestoorden nog niet helemaal door dat we een radio station zijn en in Nederland auteursrechten afdragen voor de muziek die wij draaien en het heel logisch is dat een radio station berichten plaatst welke muziek bevatten en over muziek gaan dat lijkt ons toch wel heel erg logisch en voor de hand liggend en zelfs bij de jostiband hebben ze dat zelfs door. Dus dat laat maar weer is het gebrek aan verstandelijk vermogen van de medewerkers van Fakebook duidelijk zien.

Ook verbaasd het ons enorm en met ons vele andere mensen de laconieke houding van Fakebook naar aanleiding van klachten die mensen indienen naar aanleiding van geplaatste berichten door gebruikers van Fakebook. Zo hebben wij zelf een klacht ingediend naar aanleiding van dat iemand in een bericht in elke zin minstens 3 keer het woord kanker gebruikte als krachtterm om zijn verhaal duidelijk te maken aan anderen als zijnde dat die bang was waarschijnlijk dat we hem anders niet zouden begrijpen. De reactie naar aanleiding van onze melding van Fakebook was gewoon te beschamend voor woorden namelijk dat ze er niks aan gingen doen. Met andere woorden Fakebook vindt het heel normaal dat er wordt gesmeten met die ziekte als zijnde of dat het cadeautjes zijn die worden uitgedeeld terwijl overal ter wereld dagelijks mensen aan deze ziekte sterven. Dit laat maar weer eens de fatsoensnormen zien van de medewerkers van Fakebook zien. Want een zwakzinnige die het plaatst op Fakebook weet niet beter zullen we maar zeggen maar de moraalriddertjes van Fakebook behoren  in te grijpen en zo een dwaas te bannen van hun media.

Ook zagen wij een reactie staan op Fakebook bij een foto van Adolf Hitler naar aanleiding van diens geboortedag op 20 april met een tekst waarvoor je in ieder normaal land ter wereld voor veroordeeld zal worden met gevangenis straf als zijnde verheerlijking van de holocaust: want een tekst waarin vertaald staat van 6.000.000 was niet genoeg lijkt ons inziens toch wel een reden voor Fakebook om in te grijpen en deze persoon voor eens en altijd te blokkeren voor Fakebook en aangifte tegen deze persoon die dit bericht plaatste te doen en zeker als er door diverse mensen melding is gedaan over dit bericht mede ook omdat de eigenaar van Fakebook zelf Joodse roots heeft. Maar tot onze grote verbazing krijgen wij zelf een bericht van Fakebook en horen we dat ook van andere mensen dat er doodleuk door Fake wordt gereageerd met dat ze er niks mee doen. Waarbij wij zeggen het wachten is nu toe op de eerste advertentie geplaatst door Hamas want waarschijnlijk heeft Zuckerberg daar ook geen enkele moeite meer als het maar geld oplevert. 

En zo zijn er talloze zaken op te noemen naar wat wij zien en horen van andere mensen waarbij letterlijk met 2 maten wordt gemeten bij Fakebook. Ook oplichters kunnen en mogen vrij hun gang gaan met adverteren want ook Fakebook kan en moet weten dat het niet kan en klopt dat een 20TB harddisk voor slechts een fractie van de werkelijke prijs te koop wordt aangeboden bunnen hun media dat het gewoon niet waar kan zijn en behoord dit ook te zien mede naar aanleiding van de vele boze reacties van mensen die er ingetrapt zijn en geld hebben overgemaakt maar niets ontvangen hebben.

Dan rijst natuurlijk bij velen de vraag van komen jullie dan eens met een beter alternatief voor Fakebook het is leuk om de boel helemaal af te zeiken en ze de grond in te trappen. Die hebben we ook voor Nederland ondanks dat wij ook weten en zien dat ondanks dat het overgrote deel van de Fakebook gebruikers in Nederland die lopen te klagen over de regels die daar gelden en het ongevraagd bestookt worden met reclame dat ze zo verslaafd zijn aan Fakebook en toch gewoon daar blijven zitten en eigenlijk niet of nauwelijks over te halen zijn om elders te gaan kijken. En daarom zeggen wij voor een ieder die daadwerkelijk Fakebook de rug toe wil keren er zijn twee Nederlandstalige alternatieven te weten Friendweb en Commotio beiden klein maar veel gezelliger en vooral niet overspoeld worden met ongevraagde reclame naar aanleiding van je sufgedrag binnen dat media. En wat het belangrijkste is dat er wel wordt ingegrepen tegen figuren welke berichten plaatsen welke alle fatsoensnormen te buiten gaan en zelfs in strijd zijn met de regels van de wet. Bij beide Nederlandstalige media is geen plek voor fake en woke berichten en daar zijn wij van Stepupzorgradio heel blij mee dat er goed en kordaat wordt opgetreden tegen dit soort troep.

Friendweb is waarschijnlijk bij veel Nederlanders wel bekend inmiddels mede daar ze veelvuldig binnen Fakebook adverteren voor hun media. Wij zelf maken ook gebruik van Friendweb en zeggen het is een leuk media echter een nadeel vinden wij zelf dat de maximale grote van een bericht die men plaatst niet meer dan 5000 tekens mag bevatten dat zouden wij zelf graag wel zien dat dit aangepast wordt zodat wij de benodigde informatie over een artiest of muziek genre in zijn geheel kwijt kunnen binnen een artikel wat er voor de volgers overzichtelijker maakt. Ook van Commotio maken wij gebruik en daarvan kunnn wij alleen maar vaststellen dat we daar zonder beperking van maximale tekst grote van een artikel onze berichten kunnen plaatsen. 

Wij hopen dan ook dat een ieder die genoeg heeft van de grappen en grollen en vooral de onzin  van Fakebook en de bemoeizucht net als wij en vele anderen met ons de overstap gaan maken naar de 2 genoemde Nederlandstalige tegenhangers van Fakebook. Wij hopen u snel te mogen begroeten daar.