Jill Johnson

Jill Anna Maria Johnson (Ängelholm, 24 mei 1973) is een Zweeds pop- en countryzangeres.

In 1998 won ze Melodifestivalen met het lied Kärleken är en mocht zo naar het Eurovisiesongfestival in Birmingham, waar ze de 10e plaats behaalde.

In 2003 deed ze opnieuw mee, met het country-achtige Crazy in love en kwam ze in de finale maar daar moest ze Fame voor laten gaan.

Discografie

  • 1996 – Sugartree
  • 1998 – När hela världen ser på
  • 2000 – Daughter of Eve
  • 2001 – Good Girl
  • 2003 – Discography 1996-2003
  • 2003 – Roots and Wings
  • 2005 – Being who you are
  • 2005 – The Christmas In You
  • 2007 – Music Row
  • 2008 – Baby Blue Paper
  • 2009 – Music Row II
  • 2010 – The Well-Known And Some Other Favourite Stories
  • 2010 – Baby Blue Paper Live
  • 2011 – Flirting With Disaster
  • 2011 – Välkommen jul
  • 2012 – A Woman Can Change Her Mind
  • 2013 – Duetterna
  • 2014 – Livemusiken från Jills veranda
  • 2014 – Songs for Daddy
jill johnson

jill johnson