Wat hebben wij de luisteraar te bieden

Allereerst bieden wij de luisteraar 24/7/365 muziek met voor een ieder wat wils. De muziek bestaat uit muziek uit de 50er, 60er, 70er, 80er, 90er, 00, 10 en 20. Wij proberen een zo gevarieerd muziek aanbod te bieden dat wil zeggen van dat alle muziek genres gedraaid worden bij Step Up Zorg Radio. En we draaien alle artiesten om zo een breed mogelijk publiek te voorzien van de beste, mooiste, leukste en gezelligste muziek. Iedere dag zijn er ook live uitzending waar de luisteraar de mogelijkheid heeft om verzoek platen aan te vragen  welke dan gedraaid worden tijdens de live uitzendingen.

Ook biedt Step Up Zorg Radio mensen met een leuke hobby de mogelijkheid om tijdens de live uitzending te komen praten over hun hobby om zo misschien meer mensen te bewegen een leuke hobby te kiezen. Daarnaast biedt Step Up Zorg Radio buurthuizen, verenigingen of bewoners organisaties de mogelijkheid als men activiteiten organiseert voor de buurt om tijdens de live uitzending hier over te komen praten om de radio studio om meer bezoekers naar de evenementen te krijgen. Dit allemaal gratis en u bent van harte welkom in de studio. U dient wel eerst een afspraak te maken als u wilt langs komen om tijdens de live uitzending voor de microfoon uw verhaal te doen over uw hobby of activiteit die u organiseert. U kunt ons contacten via onze website of anders even telefoneren 06 55 742023 en dan plannen we een dag en tijdstip dat u kunt langs komen in de studio. 

Op onze website vindt u heel veel informatie over de diverse muziek genres en over de artiesten welke u kunt horen tijdens onze uitzendingen. Daarnaast vindt u er ook nog informatie over platen labels en informatie over muziek evenementen welke in Nederland worden georganiseerd. Kortom alles draait om muziek en gaat over muziek op onze website.

muziek genres

muziek genres