Step Up Zorg zorgt voor een zinvolle dagbesteding waarvan Step Up Zorg Radio een onderdeel is en biedt de mogelijkheid om een lang gekoesterde wens te zien uitkomen namelijk een eigen internet radio station. Ze sponsoren het radio project op de volgende wijze.

  • Men heeft gezorgd voor een geschikte ruimte waarvan de radio uitzendingen gemaakt en gepresenteerd kunnen worden
  • Men betaalt de kosten voor de website en de streamingdienst voor het radio station
  • Men betaalt de kosten voor de rechten voor uitzending aan Bumra Stemra

Daarom gaat onze dank uit naar Bianca Meertens en Nel de Kruyk voor het mogelijk maken van Step Up Zorg Radio

Hieronder wat meer informatie over Step Up Zorg voor hun die Step Up Zorg nog niet kennen.

Step Up Zorg is er voor iedereen die vastloopt in zijn of haar dagelijkse bezigheden. Ik ondersteun mensen die de grip verloren zijn op het gebied van: huisvesting, werken, dagstructuur en opgroeien. Dit doe ik met veel passie en ervaring. Step Up Zorg stabiliseert mensen in de thuissituatie op ambulante wijze. Daarnaast begeleid ik waar mogelijk mijn cliënten toe naar de arbeidsmarkt, behandeling of dagbesteding.

Nu bent u / ben je natuurlijk gelijk nieuwsgierig en komen vragen op als: Wie is Bianca? Waar staat Step Up Zorg voor? Dat vertel ik u / jou graag! Aangenaam, ik ben Bianca Meertens, geboren in 1980 te Rotterdam. Het begeleiden en ondersteunen van jongeren en volwassenen is mijn passie en doe ik met veel enthousiasme. Ondersteuning bieden waar iemand vastloopt, om welke reden dan ook, is de reden waarom Step Up Zorg in de wereld is gekomen. Er wordt gekeken naar eventuele knelpunten en naar wat de juiste en beste handvatten voor u / jou zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar hun website.

bedankt

bedankt