Dagbestedingsproject Step Up Zorg Radio

Ben jij op zoek naar een zinvolle dagbesteding dan  ben je bij Step Up Zorg aan het juiste adres. Wilde jij altijd al graag iets doen met radio zoals het samenstellen van je eigen radio programma met muziek of een interview doen met mensen die een leuke hobby hebben of een activiteit voor de wijk of buurt organiseren of iets anders belangrijk te melden hebben. Het behoord allemaal tot de mogelijkheden welke Step Up Zorg biedt aan een ieder met een WMO indicatie voor dagbesteding afgegeven door de gemeente Rotterdam, Drechtsteden, Hoeksche waard of BAR Gemeenten. 

Je kunt bij ons al terecht vanaf 1 uur in de week op een vaste dag en tijdstip om bezig te zijn met het samenstellen, presenteren en uitzenden van jouw radio programma bij Step Up Zorg Radio in Rotterdam.

Enige ervaring met radio maken en presenteren is gewenst maar niet verplicht mede daar het een dagbestedingsproject is en we van het principe uitgaan alles is te leren. En we hebben mensen rondlopen die jouw het graag willen leren om gezamenlijk een leuk en mooi programma in elkaar te zetten, te presenteren en uit te zenden via internet. Zodat jij straks ook je eigen programma helemaal alleen kan samenstelen, presenteren en uitzenden zodat jij een zinvolle dagbesteding hebt.

Je kunt bij ons deelnemen aan het radio project van maandag t/m zondag geheel naar jouw wens op de dag en tijdstip die jouw het best uitkomt.

Heb je interesse of wil je meer informatie en beschik je over een WMO indicatie neem dan even contact op met Step Up Zorg telefoon 06 36-329222 en misschien ben jij dan wel straks onze nieuwe DJ bij Step Up Zorg Radio.

stepupzorgradio

stepupzorgradio