Step Up Zorg Radio probeert muziek te brengen voor alle luisteraars en daarom dat wij werken met vaste programma’s gepresenteerd door een vaste dj op een vast tijdsstip op een vaste dag zodat de luisteraar precies weet wat voor soort muziek hij of zij kan en mag verwachten op dat tijdstip van de dag. Hiermee hoopt Step Up Zorg Radio duidelijkheid te geven aan haar luisteraars en proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de luisteraar.

Non Stop in the mix

Dit is ons programma waarnaar u kunt luisteren op de momenten dat er geen live uitzendingen zijn vanuit de studio ruimte. In dit programma vindt u een mix van diverse muziek stijlen en genres zodat u 24 uur per dag kunt luisteren naar Step Up Zorg Radio. Kortom muziek voor iedereen en voor een ieder wat wil. Voor dit programma kunt u helaas geen verzoeknummers aanvragen.

non stop mix step up zorg radio

non stop in the mix

 

Van lamp tot schemerlamp

Dit is ons programma waarin interviews met studio gasten plaatsvinden door DJ Tullin-de-Brocante welke iets te melden hebben voor de microfoon het zij over een probleem of misstanden in de straat, wijk of buurt of bij gemeente of binnen de zorg. Maar ook als u als buurtvereniging een leuke activiteit organiseert in Rotterdam en u wilt daar iets over vertellen om zo meer bezoekers te trekken bent u van harte welkom bij Step Up Zorg Radio om uw verhaal te komen doen. Maar ook als u een interessante hobby heeft en daar iets over wilt vertellen bent u van harte welkom bij ons om uw verhaal te komen doen voor de microfoon tijdens onze live uitzending. De interviews worden afgewisseld met muziek waarvoor u ook verzoekplaten kunt aanvragen. Vermeld u wel duidelijk bij uw aanvraag voor een verzoekplaat dat het gaat om het programma van lamp tot schemerlamp zodat uw verzoekplaat in het juiste programma wordt gedraaid. Wilt u uw verhaal komen doen tijdens een interview neem dan even contact met ons op hetzij via contact of anders via ons telefoonnummer 06 55 742023 dagelijks tussen 11 en 20 uur zodat wij u kunnen inplannen voor het interview in de studio van Step Up Zorg Radio als uw onderwerp interessant genoeg is voor een interview. Zonder uitnodiging van Step Up Zorg Radio is het niet mogelijk de studio te bezoeken tijdens onze uitzendingen.

van lamp tot schemerlamp

van lamp tot schemerlamp

 

Hallo Nederland

Dit is ons programma met uitsluitend Nederlandstalige muziek afkomstig uit Nederland en Vlaanderen. Ik heb gemerkt in het verleden toen ik actief was als etherpiraat maar ook tijdens mijn opname in een revalidatie kliniek dat er met name in zorg instellingen, verpleeghuizen maar ook bij dagbestedingsprojecten enorme behoefte en belangstelling is voor Nederlandstalige muziek. Maar ook veel nog zelfstandig wonende ouderen vinden het leuk om een Nederlandstalig plaatje te horen muziek in hun eigen taal en mede daar Step Up Zorg Radio een dagbestedingsproject is van een zorg instantie ben ik van mening dat we zo en zo muziek voor deze mensen moeten brengen tijdens onze live uitzendingen bij Step Up Zorg Radio. Voor dit programma kunt u ook uw verzoekplaat aanvragen vermeld u wel duidelijk er bij dat het om het programma Hallo Nederland gaat zodat uw verzoek plaat in het juiste programma wordt gedraaid.

kaart van Nederland en België

Nederlandstalige en Vlaamstalige muziek

Rondje Middellandse zee

Dit is ons programma waarmee wij u mee terug nemen naar uw vakantie bestemming rondom de Middellandse zee. Zo hoort u muziek uit Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland, Turkije, Syrië, Libanon, Israël, Palestina, Egypte, Tunesië, Algerije en Marokko. Op het ene moment zit u een bakje koffie te drinken met op de achtergrond de rebatika klanken van uit Griekenland of dat u op het terras zit op Kreta bij de de taverna aan de haven. Even later droomt u weg bij de klanken van rai muziek afkomstig uit Tunesië, Algerije of Marokko om vervolgens weer te ontwaken met bij een zomer hit uit Spanje of Italie of misschien wel een franse chanson. Nu nog een glas wijn er bij en genieten maar want Step Up Zorg Radio brengt gewoon het vakantie gevoel van rondom de Middellandse Zee bij u thuis op uw computer. 

divirta-se a ouvir, diviértete escuchando, amusez-vous à écouter, divertirsi ascoltando, διασκεδάστε ακούγοντας, כיף להקשיב, kif lakshiv, dinleyerek eğlenmek, estemta balastma, استمتع بالاستماع, diverteix-te escoltant, tieħu gost tisma’, veel luister plezier toegewenst.

 

kaart middellandse zee gebied

Mediterrane

 

Buena vista a America latina

Dit is ons programma waar u kunt genieten van muziek uit Zuid Amerika en het Caraïbisch gebied. Zo kunt u luisteren naar bachata, bigi-poku, boogaloo, bossa nova, bubbling, charanga, chutney, compa, cumbia, dancehall, dub, kaboela, kaseko, kawina, mariachi, merengue, Ragga (raggamuffin), reggae, reggateon, rumba, salsa, samba, ska, son, tango, zouk. Kortom heerlijke muziek die nooit verveeld deze zuid Amerikaanse klanken.

Cumbia

de muziek uit zuid Amerika.

 

It’s jukebox time

Dit is ons programma waarmee wij u terug nemen naar de tijd dat geluk heel gewoon was en alles net even iets beter en gezelliger was dan heden de tijd van de 50er en 60er jaren. De tijd dat muziek schalde uit jukeboxen en we de jive en twist dansten de tijd van Elvis Presley, Buddy Holly, Gene Vincent, Chubby Checker, Cliff Richard. Wij laten u genieten van rock & roll, rockabilly, indo rock, blues, country, doo wop, pop corn oldies, northern soul, motown sound, skiffle en vele andere muziek stijlen uit die tijd evenals revival rock & roll en rockabilly muziek voor de diehard rockabilly’s onder ons ROCKABILLY RULES THE WORLD.

jukebox

BACK TO THE FIFTIES AND SIXTIES