Misschien bent u zelf ook opzoek naar een zinvolle dagbesteding en heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen radio programma samen te stellen eventueel met hulp van ons team en daarna te presenteren en uit te zenden. Of lijkt het u leuk om het actuele nieuws te brengen via internetradio of lijkt het u leuk om een live interview te doen tijdens een van de uitzendingen van Stepupzorgradio het behoort allemaal tot te mogelijkheden welke Stepupzorgradio met stepupzorg u kan bieden als u beschikt over een indicatie voor dagbesteding afgegeven door een der navolgende gemeentes: Rotterdam, Hoekschewaard, Drechtsteden of BAR gemeenten.

Ervaring is absoluut geen vereiste mede daar we een dagbestedingsproject zijn en we als team u gaan helpen erbij als u nog geen ervaring hebt want bij Stepupzorg heeft men zoiets van alles is te leren en je bent nooit te oud om iets te leren en daar staat Stepupzorgradio volkomen achter.

Wij wijzen er op dat het niet mogelijk is om iets te doen bij ons radiostation als u niet beschikt over een indicatie voor dagbesteding immers we zijn een dagbestedingsproject. Ook bieden wij geen stageplek of begeleiden wij geen mensen welke inzake de participatie wet aan de slag moeten wij zijn geen re-integratie bureau of werkzaam voor de gemeente van uw woonplaats.

Bent u in het bezit van een indicatie voor dagbesteding en lijkt het u iets om ons radio team te komen versterken neem dan even contact op via e-mail zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw uit te nodigen voor een gesprek waarin wij dan samen met u een vast tijdstip in de week gaan plannen voor u eigen programma binnen ons radio team. Mogelijk bent u dan straks onze nieuwe medewerker binnen ons radio team.

djgezocht

djgezocht