Gratis adverteren

Buurthuizen, ouderen dag activiteiten centra, wijk en buurt organisaties komen hiervoor in aanmerking. Al ze een activiteit organiseren waarbij de buurt, de wijk, stad of dorp is betrokken kunnen ze gratis bij Step Up Zorg adverteren zolang de toegang voor de deelnemers gratis is of er slechts een kleine vergoeding voor deelname wordt gevraagd aan de mensen. U moet dan denken aan een gezellige avond of middag voor ouderen, speciale activiteiten voor kinderen tijdens de schoolvakanties. Maar ook een buurtfeest georganiseerd door buurt of wijk organisaties vallen hier onder. Voor braderieën en rommelmarkten hanteren we de volgende regel: reclame voor het evenement is gratis als dit gebeurd via een wijk of buurt organisatie echter er wordt geen vermelding gemaakt waar men kramen kan huren als de verhuur van kramen in handen is van een commercieel verhuur bedrijf van markt of braderie kramen. Hun betalen gewoon het advertentie tarief.

Wilt u in aanmerking komen voor gratis adverteren bij ons dan dienen wij uw tekst uiterlijk 1 maand voor de datum van het evenement bij ons binnen te hebben zodat wij de commercial kunnen inspreken en dan kunnen uitzenden 3x per dag ochtend. middag en avond. Heeft u een maandelijks terug kerend evenement dan spreken wij een keer de commercial in met daarbij de vermelding van iedere zoveelste dag vd maand vindt het evenement plaats en zenden die dan uit. De commercials maken wij zelf en spreken wij zelf in hetgeen ook voor u kosten besparend is.

Heeft u interesse of wilt u meer weten stuur dan een e-mail naar studio@stepupzorgradio.nl of bel tussen 10 en 16 naar de studio tel. 06 55 742023.

adverteren

adverteren