Facebook = Dictatuur

Dat facebook een opgeraapt zooitje is en een dictatuur is zal niemand vreemd van op kijken met de narcist Mark Zuckerberg aan de macht die zal passen tussen het rijtje machtswellustelingen en dictators als  Hitler, Mussolini, Stalin, Franco, Salazar, Pinochet, Poetin en Loekasjenko. Maar zijn personeel is nog erger en nog gevaarlijker want die hadden zo bij de Mossad in dienst kunnen zijn met hun hypocriete houding naar de gebruikers van  facebook toe.

Uiteraard zullen er mensen nu zeggen waarom zit je dan nog op facebook als je zo tegen ze bent je kan er ook mee stoppen. Ja dat zou inderdaad kunnen maar helaas is er geen Nederlands media op internet welke zonder die die puinzooi van facebook werkt want die narcist heeft wel gezorgd dat in de loop der jaren concurrenten om zeep zijn geholpen en dus van internet zijn verdwenen dat heeft die aardig voor elkaar.

Het is ook geen publiekelijk geheim dat Marc Zuckerberg niet vies is van geld en er alles aan doet om nog meer te krijgen dan dat die nu al heeft en gaat daar bij over lijken ongeveer en zelfs instaat uw privé gegevens te verkopen aan bedrijven omdat het weer geld oplevert en doet dat dan onder de noemer van ja we zijn gehackt en de gegevens van miljoenen gebruikers van facebook liggen nu op straat maar ondertussen wel even flink zijn zakken gevuld met uw gegevens dat is slim zaken doen over de rug van de gebruikers van facebook handige zaken man zullen we maar zeggen.

Zijn personeel gaat nog heftiger dan de Mossad te werk deze moraalridders want bij alles wat ze niet aanstaat krijgt degene die het bericht gepost heeft op facebook meteen een ban te pakken want daar zijn ze heel erg goed in deze moraalridders. Inmiddels is ook al uitgelekt via oud werknemers dat ze zelfs conflicten en hevige discussies zitten uit te lokken vanuit facebook omdat het facebook enorm veel geld oplevert. Want bij hevige discussies die vaak tot heftige reactie, ruzies, scheldpartijen en conflicten lijden op facebook zit de narcist Marc Zuckerberg al weer te rekenen hoeveel geld hem dit weer gaat opleveren want elke klik op zo een bericht door een gebruiker van facebook levert hem weer geld op en de dollar tekens schitteren in zijn ogen en als er genoeg poen binnen geharkt is dan mag afdeling Mossad met de moraalriddertjes er met harde hand de bezem er doorgooien en een groot aantal mensen bannen onder de mom van je hebt onze regels overtreden. Dat is pas hypocriet te noemen eerst discussies uitlokken die gaan lijden tot heftige reacties, ruzies en conflicten en lekker je zakken vullen hieraan en dan de mensen waaraan je lekker je zakken hebt lopen vullen vervolgens van je media laten schoppen door je moraalriddertjes.

Daarbij is het ook hypocriet te noemen van facebook dat ze toestaan dat o.a. Nederlandse roddelbladeren als de story en flair maar ook sensatie zenders die zogenaamd nieuws brengen denk hierbij aan SBS en RTL eerst even het vuurtje aanwakkeren zodat er heftige discussies ontstaan en dus ook heftige reacties verschijnen op facebook en er dus conflicten ontstaan. Uiteraard ook omdat er weer veel geld in de zakken van Marc Zuckerberg verdwijnt voor deze rotzooi berichten waar een een groot deel van Nederland van over zijn nek gaat even zo ik zelf. Want elke dag is er wel een of meerdere berichten die je opgedwongen worden en in beeld komen over die halve zool met zijn coke verslaving en zijn moedercomplex dan weet iedereen wel over wie ik het heb namelijk de grootste aandachtstrekker van Nederland Jazes Jr. maar ook constant dat gezeik over die achterlijke familie Meiland maar ook dat geouwehoer over die bolle patser met zijn campings ook zo een aandachtstrekker u opgedrongen door SBS en mede doordat facebook er geld aan verdiend bij u als facebookgebruiker ongeveer de strot in geramd want ze zorgen wel dat u deze rotzooi steeds te zien krijgt ondanks dat u aangeeft dat u deze berichten verborgen wilt hebben komen ze toch in beeld want anders lopen ze hun inkomsten mis bij facebook. Over dictatuur gesproken dit is nu pas echt dictatuur u opgedrongen door een narcistische idioot met grootheidswaanzin.

En als het te heet onder je voeten wordt door de beschuldigingen van ex werknemers dan zorg je gewoon dat onder de noemer van een storing of een hack de hele zooi van facebook, Instagram en WhatsApp uren lang niet te bereiken is zodat je de rotzooi kan verwijderen en alle sporen kan wissen en zeg je gewoon tegen je gebruikers sorry en daar mee denkt facebook ook nog weg te komen en in de meeste gevallen komt die narcist er nog mee weg ook.

Het wordt nu echt de hoogste tijd dat er een Nederlands media komt waar we berichten kunnen posten zonder de dictatuur zoals bij facebook. Zodra die er is zal ik een van de eersten zijn die meteen overstapt en facebook definitief de rug toekeert en ik hoop dat mij vele andere Nederlanders en Vlamingen zullen volgen en ook facebook de rug toekeren want het is gewoon een grote puin bende daar bij facebook maar helaas voorlopig hebben we het wel nodig zo ook step up zorg radio helaas.

anti facebook

anti facebook