Bezoek aan radio studio

Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging van de eindverantwoordelijke van Step Up Zorg Radio of de leiding van Step Up Zorg tijdens de live uitzendingen de radio studio te bezoeken. Het bezoeken zonder uitnodiging kan alleen plaats vinden ten tijden dat er dagbesteding is te weten op dinsdag en donderdag tussen 10 en 13.30 uur. Wij vragen u dringend doch beleefd om hiermede rekening te houden.

Heeft u een uitnodiging gekregen om tijdens een live uitzending langs te komen in de radio studio bijvoorbeeld voor een interview of een activiteit die u organiseert aan te kondigen tijdens de uitzending dan vragen wij u beleefd om ongeveer 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn bij de radio studio. Waar u dan door een van de teamleden wordt ontvangen. Wij vragen u dan rustig de ruimte te betreden omdat er op dat moment live uitzending wordt gemaakt en mogelijk een der teamleden de microfoon open heeft staan om een nummer aan  of af te kondigen en het vrij irritant en storend is als daar bij geluiden bij komen omdat iemand luidruchtig de studio ruimte betreed het geen ook irritant is voor de luisteraars thuis die naar de uitzending luisteren.

Na het interview of nadat u uw verhaal voor de microfoon heeft gedaan verlaat u weer rustig de radio studio zodat wij verder kunnen met de live uitzendingen. Wij vragen uw begrip voor deze maatregel helaas onze mensen zijn bezig met live radio uitzending we zijn immers een radio station en geen koffie huis zodat we lekker kunnen kletsen want dat is gewoon storend voor degene die bezig is met live uitzending op dat moment . Wij rekenen op uw begrip. 

geen toegang

geen toegang