I.vm. dat het vrij storend is als er onverwachts bezoek de radio studio binnen loopt tijdens een live uitzending is het niet mogelijk zonder uitnodiging van een der mensen van het radio team na overleg met eindverantwoordelijke Ruud Hanegraaf of op uitnodiging van een van de begeleiders van het dagactiviteiten centrum naar de studio te komen.

Heeft u iets zinnigs te melden dat u bijvoorbeeld een evenement in Rotterdam of regio organiseert of een leuke hobby heeft waarvoor u andere mensen ook wil proberen te interesseren door over uw hobby te komen vertellen tijdens een live uitzending dan bent u van harte welkom na eerst contact met ons te hebben opgenomen doormiddel van e-mail en pas na door ons te zijn uitgenodigd kunt u naar de radio studio komen voor uw interview. Bent u een zanger of zangeres en wilt u uw album of single promoten dan bent u ook van harte welkom om hier over te komen te vertellen tijdens een live uitzending in onze radio studio en ook hier geld eerst aanmelden en pas na uitnodiging door ons kunt u naar de radio studio komen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een interview af te nemen in uw eigen directe omgeving mits u woonachtig bent in Rotterdam of regio.

interview

interview